Skip Navigation

Közösségi Összefogás Hete programsorozat

A Habitat for Humanity Magyarország működése több mint húsz éve alatt több mint 150 házat épített, 720 lakást újított fel, 700 családnak adott műszaki tanácsadást lakhatása jobbá tételéhez, háztartás-gazdálkodási és képzési programjaikban mintegy 1100 ember vett részt, összesen 2150 család kapott segítséget.

A lakhatási szegénység különböző típusai Magyarországon – típustól függően – több mint egymillió embert érintenek. Ekkora probléma megoldásához széleskörű összefogásra és hatékonyabb lakáspolitikára van szükség. Mintaprogramjaikkal és szakpolitikai munkájukkal ennek az akár milliós tömegnek kívánunk segítséget nyújtani.

A program „Közösségi Összefogás Hete” elnevezésű programsorozat keretében harmadik éve működünk együtt a Habitat for Humanity alapítvánnyal. 2017-ben 3 építkezési napon több mint 25 MetLife Magyarország munkatárs összefogásával újítottunk fel egy otthont egy kisgyermekes édesanya részére. 2018-ban pedig 4 napon keresztül segédkezhetünk abban, hogy egy család méltó és megfizethető lakhatáshoz juthasson és esélyt kaphassanak egy új és biztonságosabb élet megteremtéséhez.