Skip Navigation

Termékeink

Bővebben tájékozódhat biztosítási és megtakarítási célú termékeinkről
Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

A kockázati életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik. 

Baleset- és betegségbiztosítás

Baleset- és betegségbiztosítás

Az egészségünk megőrzése életünk és családunk minőségének fenntartását, keresetképességünk védelmét is jelenti. Betegségbiztosítási termékeink olyan egészséggel kapcsolatos élethelyzetekre nyújtanak biztosítási védelmet, amelyek komolyan veszélyeztethetik magunk és családunk életminőségét.

Megtakarítási termékek

Megtakarítási termékek

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás ötvözi a hagyományos életbiztosítási programok lényegét az egyéni befektetési célokkal. Ügyfeleink a különböző eszközalapokkal variálható befektetési lehetőségek közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Nyugdíj célú megtakarítások

Nyugdíj célú megtakarítások

Biztosítani most nyugdíjas éveink anyagi nyugalmát felelősségteljes döntést takar. Termékeink közül kiválaszthatja az Ön számára a legmegfelelőbb megtakarítási formát.

Csoportos biztosításaink

Csoportos biztosításaink

Termékeink egyediek a csoport igényének megfelelően kerülnek kialakításra és fedezetet nyújtanak a világban bárhol, bármikor bekövetkező biztosítási eseményekre.
A csoportos élet-és balesetbiztosítások a gazdasági élet bármely területén a kis és középvállalatoktól a nagy több ezres vállalati nagyságig sikeresen alkalmazhatóak.