Skip Navigation

Hírek

Személyes Ügyfélszolgálat költözése - Budapest Collapsed Expanded

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2019. szeptember 17-én személyes ügyfélszolgálati irodánk a Duna Tower irodaház (1138 Budapest, Népfürdő utca 22.) földszintjéről az „A” épület 11. emeletére költözik. Az irodaház főbejáratánál található főrecepción a bejelentkezést követően várjuk Önöket megújult, exkluzív ügyfélszolgálati irodánkban.

 

Az ügyfélszolgálat költözése természetesen a nyitvatartási időt nem érinti, melyről további tájékoztatást a https://www.metlife.hu/ugyintezes/elerhetosegek/ oldalon talál.

Tisztelettel:
MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe

Advance Medical Hungary Kft. cégnév változása Collapsed Expanded

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy orvosi asszisztencia partnerünk, az Advance Medical Hungary Kft. (székhely: 1092 Budapest, Köztelek u. 6., Cg.: 01-09-864388) cégneve Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. módosult. A cégnév változása természetesen az érvényben lévő termékfeltételeket nem befolyásolja, az abban meghatározottak szerint, a korábban megszokott módon tudják igénybe venni az asszisztencia szolgáltatást.

Partnerünk elérhetőségei:

Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
WEB: https://teladoc.hu/
E-mail: contact@teladoc.hu
Tel: +36 1 4611515
Fax: +36 1 4611516
Cím: 1092 Budapest, Köztelek utca 6. I. épület, 2. emelet

Tisztelettel:
MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe

A pénzmosás megelőzéséhez kapcsolódó adategyeztetés – 2019. június 27. Collapsed Expanded

Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Országgyűlés döntése alapján a Pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény módosításának értelmében az ügyfél-átvilágítási határidő 2019. október 31-re módosult. A törvénymódosításban foglalt értesítési kötelezettségnek eleget téve, Társaságunk ezúton ismételten értesíti ügyfeleit az azonosítási kötelezettségről.

AMENNYIBEN AZ ÜGYFÉL-AZONOSÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK MÁR ELEGET TETT, ÚGY KÉRJÜK, TEKINTSE JELEN TÁJÉKOZTATÁSUNKAT TÁRGYTALANNAK!

Tájékoztatjuk, hogy az adategyeztetés sikertelensége esetén a törvénymódosításban foglaltakra tekintettel, 2019. november 1. napjától Társaságunk bizonyos tranzakciókat, így különösen kifizetést sem tud az Ön részére teljesíteni.

Az adategyeztetés teljesítéséhez mire van szüksége a Biztosítónak?

-          A Tényleges Tulajdonosi és Kiemelt közszereplői nyilatkozatok hiánytalan kitöltése és aláírása, melyeket az alábbi linkre kattintva érhet el:

https://www.metlife.hu/ugyintezes/dokumentumtar/Szerzodesmodositassal/

-          Magánszemély esetén a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány, és lakcímkártya másolata

-          Jogi személy esetén az aláírási címpéldány, és a cégjegyzésre jogosult személyazonosító okmányainak másolata.

A fenti hiánytalanul kitöltött és aláírt nyomtatványokkal, személyazonosító okmányai egyikével és lakcímkártyával hol tudja elindítani az adategyeztetést?

-          Legkényelmesebb és leggyorsabb módja az adategyeztetésnek, ha mobiltelefonjával lefényképezve küldi el a hiánytalanuk kitöltött és aláírt nyomtatványokat, személyazonosító okmányai egyikét és lakcímkártyáját az info@metlife.hu email címünkre.

-          Személyes tanácsadóját felkeresve, személyes egyeztetés során.

-          Központi irodánkban személyesen, melynek elérhetőségét az alábbi oldalon találja: https://www.metlife.hu/ugyintezes/elerhetosegek/

-          Postai úton, a hiánytalanul kitöltött és aláírt nyomtatványokkal, személyazonosító okmányának és lakcímkártyájának másolatát postai úton, következő címünkre elküldve: 1558 Budapest, Pf. 187

Szíves együttműködését előre is köszönjük!

Tisztelettel:
MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe
2019. június 27.

MyMetLife karbantartás vége – 2019. április 26 Collapsed Expanded

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a MyMetLife ügyfélportálunk karbantartása befejeződött, az oldal ismételten elérhető.

Türelmüket köszönjük.

Üdvözlettel:
MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe

2018. április 26.

MyMetLife karbantartás – 2019. április 26 Collapsed Expanded

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a MyMetLife ügyfélportálunkon jelenleg karbantartást végzünk, ezért a felület átmenetileg nem elérhető.

A karbantartás ideje alatt kérését, kérdését (egységáthelyezésre és díjmegosztási arány-módosítást is) elektronikus úton az info@metlife.hu email címünkre elküldheti, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Szíves türelmét köszönjük!

Üdvözlettel:
MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe

2018. április 26.

Tájékoztatás – 2019. február 5. Collapsed Expanded

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. február 8-án nyitvatartásunk a megszokottól rövidebb lesz:

2019. február 8.
Call Center: 8:00-12:30
Személyes ügyfélszolgálat: 8:30 – 12:30

2019. február 11-től a szokásos nyitvatartás szerint várjuk Önöket.

Tájékoztatás – 2019. február 1. Collapsed Expanded