Skip Navigation

Szerződésmódosítással kapcsolatos ügyintézéshez

Intézze ügyeit online!

Jelentkezzen be MyMetLife ügyfélportáljára a gyors ügyintézésért.

MyMetLife bejelentkezés

Ha még nem vette igénybe a MyMetLife szolgáltatásunkat, hozza létre saját ügyfélportálját.

MyMetLife online regisztráció    

Tovább

Dokumentum hitelesítés online GYORS. EGYSZERŰ.

A könnyebb ügyintézést érdekében a magyarorszag.hu oldalon keresztül, AVDH hitelesített dokumentumokat elfogadunk. A lenti nyomtatványainkat kitöltve, az AVDH rendszerén keresztül hitelesítve, majd Társaságunk részére elektronikus úton megküldve teljesen nyomtatásmentessé válik az ügyintézés. Felmerülő költsége nincs. Az így hitelesített dokumentumok megküldhetők az info@metlife.hu e-mail címre, vagy közvetetten az Ön biztosításközvetítőjén keresztül is.
Használati útmutató letöltése

Dokumentumok letöltése és küldése

  • Az alábbiakban találja azokat a nyomtatványokat, amelyek az Ön biztosítási kötvényéhez kapcsolódó különböző módosításokhoz, kérelmekhez és ügyintézéshez szükségesek. A kitöltött nyomtatványokat elérhetőségeink egyikén tudja eljuttatni hozzánk.
  • A MyMetLife Ügyfélportálon keresztül kezdeményezhető kérelmek, nyilatkozatok a szerződés tartama alatt.

Szerződéskötéshez szükséges dokumentumok és tájékoztató

Az online ügyintézés regisztrációjához szükséges „Szolgáltatási szerződés MyMetLife Ügyfélportál szolgáltatásainak igénybevételéhez”, továbbá a „Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról” nyomtatványokat hiánytalanul kitöltve, aláírva ide kattintva az oldalon található „MyMetLife szerződés letöltése” gombra kattintva feltöltheti és elküldheti Ügyfélszolgálatunk részére, továbbá lehetősége van azokat szkennelve, vagy telefonjával lefényképezve az info@metlife.hu e-mail címünkre is elküldeni a nyilvántartásunkban szereplő e-mai címéről.

Felhívjuk szíves figyelmét a MyMetLife Ügyfélportál aktiválásához szükséges teljes körű ügyfél-azonosítást elvégezni (amennyiben ez idáig nem történt meg), melyről tájékozódhat bővebben honlapunkon a „Kötelező ügyfélazonosítással kapcsolatos kérdések” részben, tanácsadóján keresztül, továbbá telefonos -és személyes ügyfélszolgálatunkon.

Szerződés tartama alatt felhasználható kérelmek és nyilatkozatok

A * jelölt nyomtatványok a MyMetLife Ügyfélportálon keresztül is indítható kérelmek, nyilatkozatok. 

Kárbejelentéshez szükséges nyomtatványok

  • Kárbejelentő egyéni biztosításhoz
  • Kárbejelentő csoportos biztosításhoz
  • A szolgáltatási igény elbírálásához szükséges dokumentumok listáját a kárbejelentő nyomtatvány tartalmazza.
  • Kérjük, amennyiben az asszisztencia szolgáltatást kívánja igénybe venni, a szerződéses feltételekben  megadott elérhetőségeken a szolgáltatót keresse!  Az asszisztencia szolgáltatás keretein belül igénybe vehető szakorvosi vizsgálatokra és konzultációkra a biztosító kifizetést nem teljesít.

Szerződés megszüntetéséhez szükséges nyomtatványok

A * jelölt nyomtatványok a MyMetLife Ügyfélportálon keresztül is indítható kérelmek, nyilatkozatok.