Skip Navigation

Szerződésmódosítással kapcsolatos ügyintézéshez

Dokumentumok letöltése és küldése

  • Az alábbiakban találja azokat a nyomtatványokat, amelyek az Ön biztosítási kötvényéhez kapcsolódó különböző módosításokhoz, kérelmekhez és ügyintézéshez szükségesek. A kitöltött nyomtatványokat elérhetőségeink egyikén, vagy gyorsan és kényelmesen, pár kattintással MyMetLife fiókján keresztül tudja eljuttatni hozzánk.

Szerződéskötéshez szükséges dokumentumok és tájékoztató

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hiánytalanul kitöltött és aláírt „MyMetLife Szolgáltatási szerződést” és a valamennyi szerződéséhez szükséges „Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról” című nyomtatványt a következő módok valamelyikén tudja eljuttatni hozzánk: scannelve vagy mobiltelefonjával lefényképezve az Ön által megadott, és rendszereinkben rögzített e-mail címéről az info@metlife.hu elektronikus levélcímünkre elküldve, vagy postacímünkre továbbítva, illetve központi Ügyfélszolgálatunkon személyesen leadva. Elérhetőségeinket ide kattintva érheti el. A szerződés megkötéséhez és a nyilatkozat megtételéhez bármikor kérheti személyes tanácsadójának segítségét is.

Kárbejelentéshez szükséges nyomtatványok

  • Kárbejelentő egyéni biztosításhoz
  • Kárbejelentő csoportos biztosításhoz
  • A szolgáltatási igény elbírálásához szükséges dokumentumok listáját a kárbejelentő nyomtatvány tartalmazza.
  • Kérjük, amennyiben az asszisztencia szolgáltatást kívánja igénybe venni, a szerződéses feltételekben  megadott elérhetőségeken a szolgáltatót keresse!  Az asszisztencia szolgáltatás keretein belül igénybe vehető szakorvosi vizsgálatokra és konzultációkra a biztosító kifizetést nem teljesít.

Szerződés megszüntetéséhez szükséges nyomtatványok