Skip Navigation

EFS Zrt.

Az EFS Euro Finanz Service Zrt. új szereplő a magyarországi biztosítási és pénzügyi szektorban, azonban az EFS Németország felső szintű cégvezetése több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a független biztosításközvetítés, a pénzügyi közvetítés és a befektetési tanácsadás, ill. közvetítés területén.

Az EFS Zrt. átfogó, teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújt neves osztrák és nemzetközi termékpartnerek elsőosztályú termékeivel. Ágazat- és konszernfüggetlen vállalatként az EFS Zrt. az ügyfelek egyéni céljait és kívánságait helyezi a tevékenységének középpontjába, és nem az egyes biztosítók és bankok érdekeit képviseli.

Szakképzett és tapasztalt szakértők követik napi szinten figyelemmel a pénzügyi, biztosítási és előgondoskodási piacot, és optimalizálják az ügyfelek pénzügyi helyzetét. Ennek megfelelően kizárólag első osztályú és az ügyfél személyes igényeinek legjobban megfelelő termékeket választanak a teljes piaci kínálatból.

Neves termékpartnerekkel együttműködve az EFS Zrt. az ügyfeleinek jövőbemutató, színvonalas és megalapozott teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújt. Európa-szerte mintegy 3.500 EFS Tánácsadó gondoskodik 120 irodában összesen 220 ezer ügyfélről, akik 6 ezer szerződéssel tüntetik ki az EFS Zrt.-t a bizalmukkal.

https://www.efs-zrt.hu/