Élethelyzetek

Tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni a megfelelő biztosítási programot, ami a pénztárcánk, a körülményeink és életcéljaink szempontjából is a legideálisabb. Ezen oldalakat azért hoztuk létre, hogy olyan általános élethelyzeteket mutassunk be, amelyekhez biztosítási termékeinket párosítva Ön is könnyen eligazodhat konstrukcióink és szolgáltatásaink között.

Váratlan események és balesetek bekövetkezése kedvezőtlen hatással lehetnek életünkre, azonban egy megfelelő biztosítási program elindítása kellő pénzügyi támogatást nyújthat. Bár a pénz önmagában nem gyógyír a lelki megrázkódtatásra, de anyagi biztonságot teremthet a nehéz időszakban.
 • Az otthon védelme

  Az otthon védelme

  István és Anna biztos akar lenni abban, hogy mindig lesz tető a fejük fölött, bármi is történjen velük.

   

  Sokáig vártunk erre a pillanatra, de mostanra már be is rendezkedtünk.

 • Pénzügyi védelem baleset esetére

  Pénzügyi védelem baleset esetére

  József biztos szeretne lenni abban, hogy egy esetleges baleset esetén is megmarad rendszeres pénzügyi forrása.

   

  “Nemrégen indítottam egy balesetbiztosítási programot, főként azért, ami egy barátommal, Tamással történt. Egy nap munkából tartott hazafelé, amikor valaki kivágott elé és az autójának ütközött.“

 • Megfizethető balesetbiztosítás

  Megfizethető balesetbiztosítás

  Kata egy megfizethető biztosítást szeretne, hogy gyermekei számára ki tudja fizetni kisebb kórházi kiadásait.

   

  “Férjem Zoltán teljes munkaidőben dolgozik, míg én itthon töltöm mindennapjaimat miközben gondját viselem két gyermekünknek, akik nagyon gyorsan nőnek.
  A családomról való gondoskodás az egész napomat kitölti és szinte mindig futva érkezem az idősebbikért az iskolába, majd viszem a gyerekeket lovas oktatásra, vagy úszni tanulni.

 • Támogatás családja és üzleti vállalkozása részére

  Támogatás családja és üzleti vállalkozása részére

  Csaba biztonságban akarja tudni családját és üzleti vállalkozását

   

  “Az elmúlt 15 évben, az életem jelentős részét annak szenteltem, hogy felépítsem saját üzleti vállalkozásomat. Két évvel ezelőtt felvettem 10 millió Ft kölcsönt, hogy új munkaeszközöket vásároljak, ami valóban megnövelte a termelést, így a vállalkozásom most sikeresebb, mint valaha.

 • Pénzügyi biztonság családja részére

  Pénzügyi biztonság családja részére

  Gabriella és László szeretnének megfelelő védelmet nyújtani gyermekeiknek, amennyiben valami váratlan esemény következne be.

   

  “Lászlóval házasok vagyunk és van két kisgyermekünk. Pécsen élünk már öt éve és imádjuk ezt a várost. Megélünk a pénzünkből, de egy kis plusz jövedelem mindig jól jön, ezért amikor a kisebbik gyermekünk jövőre elkezdi az általános iskolát, azt tervezem, hogy visszamegyek dolgozni aneszteziológusként.

 • Biztos jövedelem arra az esetre, ha munkaképtelenné válna

  Biztos jövedelem arra az esetre, ha munkaképtelenné válna

  Barbara és Gergő biztosak akarnak lenni abban, hogy elegendő anyagi jövedelemmel rendelkeznének akkor is, ha esetlegesen rokkantságból adódóan nem tudnának többé dolgozni.

   

  “A férjemnek Gergőnek és nekem szerencsére viszonylag kevés félnivalónk van az életben, ami az egészségi állapotunkat és pénzügyi helyzetünket illeti.

 • Védelem nem várt betegségek esetére

  Zsófia és Miklós nem szeretnék felélni összes megtakarított vagyonukat egy drága orvosi kezelés finanszírozására

   

  “Miklósnak és nekem van egy két éves kislányunk. Meglehetősen mozgalmas életet élünk, mivel mindketten dolgozunk és Miklós munkaideje elég hosszú, mert egy informatikai cégnél dolgozik. Nemrég eldöntöttük, hogy részt veszünk egy egészségbiztosítási programban annak ellenére, hogy jelenleg mindkettőnk egészsége rendben van.