Összes termék

Biztosítási termékeinket olyan élethelyzetekre alakítottuk, hogy bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb biztosítási megoldást. Az alábbiakban összegeztük termékeinket, amelyekről a megfelelő kategória kiválasztása után biztosítási programok szerint talál részletes információkat.

 

Kockázati életbiztosítás

A kockázati életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik. A különböző hitelek törlesztését biztosító folyamatosságon kívül az életbiztosítás segíthet a gyermekek taníttatásában és megfelelő hátteret jelenthet a nyugdíjas évekhez.  Függetlenül attól, hogy a jövő mit tartogat számunkra életbiztosításaink megfelelő védelmet nyújtanak az Ön és az Ön számára legfontosabbaknak.

Tudjon meg többet Kockázati életbiztosítási ajánlatainkról

Baleset- és betegségbiztosítás

Az egészségünk megőrzése életünk és családunk minőségének fenntartását, keresetképességünk védelmét is jelenti. Betegségbiztosítási termékeink olyan egészséggel kapcsolatos élethelyzetekre nyújtanak biztosítási védelmet, amelyek komolyan veszélyeztethetik magunk és családunk életminőségét.Balesetbiztosítási termékeink megfelelő biztosítási védelmet nyújtanak olyan váratlan események bekövetkezésekor, ami bárkivel bármikor megtörténhet. Termékeink egyénekre és az egész család számára is választhatók.

Tudjon meg többet Baleset- és betegségbiztosítási programjainkról

Megtakarítási termékek

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítás ötvözi a hagyományos életbiztosítási programok lényegét az egyéni befektetési célokkal. Ügyfeleink a különböző eszközalapokkal variálható befektetési lehetőségek közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások a hagyományos befektetési igények mellett segíthetnek gyermekeink taníttatásában és megfelelő hátteret nyújthatnak nyugdíjas éveinkhez

Tudjon meg többet megtakarítási termékeinkről

Nyugdíj célú megtakarítások

Biztosítani most nyugdíjas éveink anyagi nyugalmát felelősségteljes döntést takar. Termékeink közül kiválaszthatja az Ön számára a legmegfelelőbb megtakarítási formát

Tudjon meg többet Nyugdíj célú megtakarításainkról

Kiegészítő biztosítások

Csak választania kell! Kiegészítő biztosításaink bármely kombinációban remek párost alkotnak életbiztosításainkkal.

Tudjon meg többet Kiegészítő biztosításainkról