Védelem nem várt betegségek esetére

“Miklósnak és nekem van egy két éves kislányunk. Meglehetősen mozgalmas életet élünk, mivel mindketten dolgozunk és Miklós munkaideje elég hosszú, mert egy informatikai cégnél dolgozik. Nemrég eldöntöttük, hogy részt veszünk egy egészségbiztosítási programban annak ellenére, hogy jelenleg mindkettőnk egészsége rendben van.

Elsősorban azért jutottunk erre a döntésre, mert a kollégámnak a napokban diagnosztizáltak rákot, ami megrázta őt is és a családját is. Ráadásul nem rendelkeznek semmilyen biztosítással, így végül a kolléganőmnek ki kellett lépnie az állásából, két gyermekével vidékre költözött a szüleihez és ott jár kezelésekre.

Nincs keresete, ezért a férjének Budapesten kellett maradnia, hogy legalább az egyikük fizetése megmaradjon, amiből ki tudják fizetni a kórházi számlákat, valamint fedezni tudják azokat a költségeket, amelyek a mindennapi megélhetéshez szükségesek és, hogy el tudja tartani a családját, akik így többszáz kilóméterre laknak tőle. Ez nagyon nehéz időszak a számukra és én is elkezdtem aggódni, hogy mi lenne velünk, ha ilyen helyzetbe kerülnénk.”

 

Szeretne többet megtudni?

Tovább a Baleset- és egészségbiztosítási programjainkhoz

Segítünk Önnek

Válassza ki hogyan tudunk segíteni Önnek

Hétköznapok

Jövőt megtervezni

 

Lakossági termékek

Lakossági termékek