Pénzügyi biztonság családja részére

Pénzügyi biztonság családja részére

“Lászlóval házasok vagyunk és van két kisgyermekünk. Pécsen élünk már öt éve és imádjuk ezt a várost. Megélünk a pénzünkből, de egy kis plusz jövedelem mindig jól jön, ezért amikor a kisebbik gyermekünk jövőre elkezdi az általános iskolát, azt tervezem, hogy visszamegyek dolgozni aneszteziológusként.

Az évek során a munkám együtt járt azzal, hogy személyesen is tanúja voltam olyan eseteknek, amikor egy családban egy, vagy akár mindkét szülőt elveszítettek. Mivel első kézből láthattam, hogy mennyire borzalmas ez és azt, hogy mit jelent ilyenkor, ha az ember rendelkezik megfelelő pénzügyi védelemmel. László és én elhatároztuk, hogy gondoskodunk anyagi védelemről arra az esetre, ha bármi rossz megtörténne velünk.

Átgondoltuk pénzügyi helyzetünket, de bizonytalanok vagyunk abban, hogy mennyi lenne valójában az az összeg, ami elég lenne arra, hogy fedezze lányaink megélhetését, a jelzáloghitelünk törlesztését és a többi számlát, amit ki kellene fizetniük, ha csak egyikünk, vagy egyikünk sem lenne mellettük.”

 

Szeretne többet megtudni?

Tovább az Életbiztosítási ajánlatainkhoz

Segítünk Önnek

Válassza ki hogyan tudunk segíteni Önnek

Hétköznapok

Jövőt megtervezni

 

Lakossági termékek

Lakossági termékek