Biztos jövedelem arra az esetre, ha munkaképtelenné válna

Biztos jövedelem arra az esetre, ha munkaképtelenné válna

“A férjemnek Gergőnek és nekem szerencsére viszonylag kevés félnivalónk van az életben, ami az egészségi állapotunkat és pénzügyi helyzetünket illeti.

Mindemellett valami történt mostanában, ami kicsit elbizonytalanított a jövőnket és a terveinket illetően. A férjem főnöke Róbert, akit nagyon jól ismerünk nemrégen szívinfarktust kapott, pedig még csak 55 éves. A felesége és gyermekei nagyon nehezen viselik ezt a szörnyű eseményt. Gergővel elgondolkodtunk azon, hogy milyen nagy az esélye az ilyen esetek bekövetkezésének az egyre kevésbé egészséges életmód miatt, mint például a nagyfokú stresszel járó munkahelyi körülmények, az egészségtelen étkezés, vagy a kevés mozgás.

Róbert felesége és két gyermeke nyilvánvalóan nehezen tudják érzelmileg feldolgozni a történteket, de egyúttal pénzügyi nehézségeik is adódtak. Ugyan rendelkeznek egészségügyi biztosítással, ami fedezi a kórházi számlákat, de nem számoltak azzal, hogy Róbert rokkanttá válhat, ami azt jelentené, hogy az ő keresete kiesik a havi jövedelmükből. Rájöttünk, hogy ez bármelyikünkkel megtörténhet és látva ennek a családnak a nehézségeit, eldöntöttük, hogy szeretnénk elkezdeni egy biztosítási programot, hogy családunk nyugodt körülményei akkor se változzanak meg, ha esetlegesen már nem számíthatunk Gergő keresetére. “

 

Szeretne többet megtudni?

Tovább a Baleset- és egészségbiztosítási programjainkhoz

Segítünk Önnek

Válassza ki hogyan tudunk segíteni Önnek

Hétköznapok

Jövőt megtervezni

 

Lakossági termékek

Lakossági termékek